De Huizenmarkt in Niebert (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Niebert

Woningmarkt Niebert

Niebert is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niebert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 564.454 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 564.454
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Niebert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niebert is 99 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niebert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Niebert

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niebert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niebert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niebert. Een eengezinswoning in Niebert komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niebert

In Niebert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Niebert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Niebert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Niebert
Binnenring: Nederland

Niebert waar ligt dat?

Woningen te koop Niebert

Wil je een huis kopen in Niebert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niebert . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Niebert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niebert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Niebert. Zoek je huurwoning in Niebert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Niebert

Starterswoningen in Niebert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Niebert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niebert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Niebert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Niebert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niebert is 3.061 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.073 euro).

Leeftijden Niebert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niebert vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Niebert

Niebert bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.