logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Niebert

Begrijp de huizenprijzen in Niebert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Niebert

Niebert is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niebert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 609.568 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 609.568
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Niebert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niebert is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niebert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Niebert

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niebert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niebert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niebert. Een eengezinswoning in Niebert komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niebert

In Niebert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Niebert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Niebert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Niebert

Starterswoningen in Niebert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Niebert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niebert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Niebert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Niebert

Wil je een huis kopen in Niebert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niebert . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Niebert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niebert.

Bekijk alle koopwoningen in Niebert. Zoek je huurwoning in Niebert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Niebert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niebert is 4.427 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.270 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Niebert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niebert vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Niebert

Niebert bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.