De Huizenmarkt in Lutjegast (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lutjegast

Woningmarkt Lutjegast

Lutjegast is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjegast. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 291.059 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 291.059
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lutjegast

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lutjegast is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lutjegast kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lutjegast

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjegast. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lutjegast.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lutjegast. Een eengezinswoning in Lutjegast komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lutjegast

In Lutjegast wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lutjegast

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lutjegast (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lutjegast
Binnenring: Nederland

Lutjegast waar ligt dat?

Woningen te koop Lutjegast

Wil je een huis kopen in Lutjegast? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lutjegast . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lutjegast alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lutjegast.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lutjegast. Zoek je huurwoning in Lutjegast? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lutjegast

Starterswoningen in Lutjegast zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lutjegast zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lutjegast zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lutjegast? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lutjegast

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lutjegast is 2.282 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.904 euro).

Leeftijden Lutjegast

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lutjegast vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lutjegast

Lutjegast bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.