logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lutjegast

Begrijp de huizenprijzen in Lutjegast met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lutjegast

Lutjegast is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjegast. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 356.444 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 356.444
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lutjegast

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lutjegast is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lutjegast kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lutjegast

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjegast. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lutjegast.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lutjegast. Een eengezinswoning in Lutjegast komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lutjegast

In Lutjegast wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lutjegast

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lutjegast (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lutjegast

Starterswoningen in Lutjegast zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lutjegast zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lutjegast zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lutjegast? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lutjegast

Wil je een huis kopen in Lutjegast? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lutjegast . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lutjegast alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lutjegast.

Bekijk alle koopwoningen in Lutjegast. Zoek je huurwoning in Lutjegast? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lutjegast

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lutjegast is 2.601 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.445 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lutjegast

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lutjegast vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lutjegast

Lutjegast bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.