Koopwoningen in Loppersum

Bekijk alle 8 woningen te koop in Loppersum. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Loppersum die je zoekt.

Makelaars in Loppersum

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Loppersum? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Loppersum. Een koopwoning bezichtigen in Loppersum? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Loppersum

Er staan 8 woningen te koop in Loppersum die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Loppersum.

Huis te koop in Loppersum

Loppersum is een plaats in de gemeente Loppersum binnen de provincie Groningen. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Loppersum ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Loppersum. Kan je jouw woning niet vinden in Loppersum? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Loppersum op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Loppersum? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Loppersum! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Loppersum, koophuizen Loppersum of 3 kamer woningen Loppersum.
Instellingen zijn opgeslagen