De Huizenmarkt in Lekkum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lekkum

Woningmarkt Lekkum

Lekkum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lekkum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 350.325 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 350.325
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Lekkum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lekkum is 87 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lekkum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lekkum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lekkum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lekkum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lekkum. Een eengezinswoning in Lekkum komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lekkum

In Lekkum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lekkum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lekkum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lekkum
Binnenring: Nederland

Lekkum waar ligt dat?

Woningen te koop Lekkum

Wil je een huis kopen in Lekkum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lekkum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lekkum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lekkum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lekkum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lekkum. Zoek je huurwoning in Lekkum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lekkum

Starterswoningen in Lekkum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lekkum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lekkum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lekkum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lekkum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lekkum is 2.733 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.581 euro).

Leeftijden Lekkum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lekkum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lekkum

Lekkum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.