logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lekkum

Begrijp de huizenprijzen in Lekkum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lekkum

Lekkum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 127.073 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lekkum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 338.469 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 338.469
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Lekkum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lekkum is 84 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lekkum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lekkum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lekkum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lekkum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lekkum. Een eengezinswoning in Lekkum komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lekkum

In Lekkum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lekkum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lekkum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lekkum

Starterswoningen in Lekkum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lekkum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lekkum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lekkum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lekkum

Wil je een huis kopen in Lekkum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lekkum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lekkum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lekkum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lekkum.

Bekijk alle koopwoningen in Lekkum. Zoek je huurwoning in Lekkum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lekkum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lekkum is 2.490 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.871 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lekkum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lekkum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lekkum

Lekkum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.