De Huizenmarkt in Jirnsum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Jirnsum

Woningmarkt Jirnsum

Jirnsum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jirnsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 327.602 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 327.602
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Jirnsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jirnsum is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jirnsum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Jirnsum

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jirnsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jirnsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jirnsum. Een eengezinswoning in Jirnsum komt het meest (96%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jirnsum

In Jirnsum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jirnsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jirnsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jirnsum
Binnenring: Nederland

Jirnsum waar ligt dat?

Woningen te koop Jirnsum

Wil je een huis kopen in Jirnsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jirnsum . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jirnsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jirnsum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Jirnsum. Zoek je huurwoning in Jirnsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Jirnsum

Starterswoningen in Jirnsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Jirnsum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jirnsum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jirnsum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jirnsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jirnsum is 2.554 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.769 euro).

Leeftijden Jirnsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jirnsum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Jirnsum

Jirnsum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.