logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Jirnsum

Begrijp de huizenprijzen in Jirnsum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jirnsum

Jirnsum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 127.073 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jirnsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 350.515 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 350.515
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Jirnsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jirnsum is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jirnsum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Jirnsum

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jirnsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jirnsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jirnsum. Een eengezinswoning in Jirnsum komt het meest (96%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jirnsum

In Jirnsum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jirnsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jirnsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jirnsum

Starterswoningen in Jirnsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Jirnsum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jirnsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jirnsum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jirnsum

Wil je een huis kopen in Jirnsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jirnsum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jirnsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jirnsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jirnsum.

Bekijk alle koopwoningen in Jirnsum. Zoek je huurwoning in Jirnsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jirnsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jirnsum is 3.495 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.631 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jirnsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jirnsum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Jirnsum

Jirnsum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.