De Huizenmarkt in Jelsum (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Jelsum

Woningmarkt Jelsum

Jelsum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jelsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 275.386 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 275.386
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Jelsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jelsum is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jelsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jelsum.

Woningen recent verkocht in Jelsum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jelsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jelsum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jelsum. Een eengezinswoning in Jelsum komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jelsum

In Jelsum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jelsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jelsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jelsum
Binnenring: Nederland

Jelsum waar ligt dat?

Woningen te koop Jelsum

Wil je een huis kopen in Jelsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jelsum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jelsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jelsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jelsum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Jelsum. Zoek je huurwoning in Jelsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Jelsum

Starterswoningen in Jelsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Jelsum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jelsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jelsum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jelsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jelsum is 1.359 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.710 euro).

Leeftijden Jelsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jelsum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Jelsum

Jelsum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.