De Huizenmarkt gemeente Veere (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Veere

Woningmarkt Veere

Veere is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staan er 92 woningen te koop en zijn er recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veere. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 92
Woningen recent verkocht 76
Gemiddelde vraagprijs € 577.401
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Veere

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veere is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veere moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Veere.

Woningen recent verkocht in Veere

Er zijn recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veere. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veere.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veere. Een eengezinswoning in Veere komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veere

In Veere wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veere

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veere (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veere
Binnenring: Nederland

Veere waar ligt dat?

Woningen te koop Veere

Wil je een huis kopen in Veere? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veere . Er staan momenteel 92 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veere alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veere.

Bekijk hier alle koopwoningen in Veere. Zoek je huurwoning in Veere? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Veere

Starterswoningen in Veere zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veere zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veere zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veere? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veere

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veere is 3.925 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.446 euro).

Leeftijden Veere

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veere vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Veere

De gemeente Veere telt 13 plaatsen.

Aagtekerke Biggekerke Domburg Gapinge Grijpskerke Koudekerke Meliskerke Oostkapelle Serooskerke Veere Vrouwenpolder Westkapelle Zoutelande

Alle wijken van Veere

Veere bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.