logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Veere

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Veere met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Veere

Veere is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 22.045 inwoners. Momenteel staan er 90 woningen te koop en zijn er recent 117 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veere. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 360.345.

Woningen te koop 90
Woningen recent verkocht 117
Gemiddelde vraagprijs € 581.011
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 360.345
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Veere

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veere is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veere moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Veere.

Woningen recent verkocht in Veere

Er zijn recent 117 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veere. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veere.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veere. Een eengezinswoning in Veere komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veere

In Veere wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veere

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veere (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Veere

Starterswoningen in gemeente Veere zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Veere zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Veere zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Veere? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Veere

Wil je een huis kopen in gemeente Veere? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Veere . Er staan momenteel 90 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veere alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veere.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Veere. Zoek je huurwoning in gemeente Veere? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Veere

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veere is 4.131 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.876 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Veere

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veere vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Veere

De gemeente Veere telt 13 plaatsen.

Aagtekerke Biggekerke Domburg Gapinge Grijpskerke Koudekerke Meliskerke Oostkapelle Serooskerke Veere Vrouwenpolder Westkapelle Zoutelande

Wijken van Veere

Veere bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.