Huizenmarkt Gapinge in Gapinge (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gapinge

Woningmarkt Gapinge

Gapinge is een wijk in de plaats Gapinge binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 470 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gapinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 718.040 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 718.040
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Gapinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gapinge is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gapinge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gapinge

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gapinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gapinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gapinge. Een eengezinswoning in Gapinge komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gapinge

In Gapinge wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gapinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gapinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gapinge
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Gapinge

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gapinge vergeleken met de Veere en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Gapinge waar ligt dat?

Woningen te koop Gapinge

Wil je een huis kopen in Gapinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gapinge . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gapinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gapinge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gapinge. Zoek je huurwoning in Gapinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gapinge

Starterswoningen in Gapinge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gapinge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gapinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gapinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gapinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gapinge is 3.647 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.184 euro).

Leeftijden Gapinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gapinge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gapinge

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gapinge? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gapinge

Gapinge Verspreide huizen Gapinge