logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gapinge in Veere

Begrijp de huizenprijzen in Gapinge Veere met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gapinge Veere

Gapinge is een wijk in de plaats Veere binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 520 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gapinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 697.242 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 697.242
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Gapinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gapinge is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gapinge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gapinge

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gapinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gapinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gapinge. Een eengezinswoning in Gapinge komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gapinge

In Gapinge wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gapinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gapinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gapinge

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gapinge vergeleken met de Veere en Nederland.

Huizenprijzen in Gapinge Veere

Starterswoningen in Gapinge Veere zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gapinge Veere zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gapinge Veere zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gapinge Veere? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gapinge Veere

Wil je een huis kopen in Gapinge Veere? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gapinge Veere . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gapinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gapinge.

Bekijk alle koopwoningen in Gapinge Veere. Zoek je huurwoning in Gapinge Veere? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gapinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gapinge is 4.887 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.606 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gapinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gapinge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gapinge

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gapinge? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gapinge

Gapinge Verspreide huizen Gapinge