De Huizenmarkt in Zoutelande (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zoutelande

Woningmarkt Zoutelande

Zoutelande is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zoutelande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 491.484 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 491.484
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Zoutelande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zoutelande is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zoutelande kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zoutelande

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zoutelande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zoutelande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zoutelande. Een eengezinswoning in Zoutelande komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zoutelande

In Zoutelande wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zoutelande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zoutelande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zoutelande
Binnenring: Nederland

Zoutelande waar ligt dat?

Woningen te koop Zoutelande

Wil je een huis kopen in Zoutelande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zoutelande . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zoutelande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zoutelande.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zoutelande. Zoek je huurwoning in Zoutelande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zoutelande

Starterswoningen in Zoutelande zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zoutelande zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zoutelande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zoutelande? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zoutelande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zoutelande is 4.800 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.265 euro).

Leeftijden Zoutelande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zoutelande vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zoutelande

Zoutelande bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.