logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Domburg in Oostkapelle

Begrijp de huizenprijzen in Domburg Veere met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Domburg Veere

Domburg is een wijk in de plaats Oostkapelle binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 1.710 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Domburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 782.741 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 782.741
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Domburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Domburg is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Domburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Domburg.

Woningen recent verkocht in Domburg

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Domburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Domburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Domburg. Een eengezinswoning in Domburg komt het meest (43%) voor. Daarna komt een penthouse met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Domburg

In Domburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Domburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Domburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Domburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Domburg vergeleken met de Veere en Nederland.

Huizenprijzen in Domburg Veere

Starterswoningen in Domburg Veere zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Domburg Veere zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Domburg Veere zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Domburg Veere? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Domburg Veere

Wil je een huis kopen in Domburg Veere? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Domburg Veere . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Domburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Domburg.

Bekijk alle koopwoningen in Domburg Veere. Zoek je huurwoning in Domburg Veere? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Domburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Domburg is 4.454 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.730 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Domburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Domburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Domburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Domburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Domburg

Domburg Verspreide huizen Domburg