logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Koudekerke in Koudekerke

Begrijp de huizenprijzen in Koudekerke Veere met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Koudekerke Veere

Koudekerke is een wijk in de plaats Koudekerke binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 3.465 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudekerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 610.499 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 610.499
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Koudekerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koudekerke is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koudekerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koudekerke.

Woningen recent verkocht in Koudekerke

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudekerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koudekerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koudekerke. Een eengezinswoning in Koudekerke komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koudekerke

In Koudekerke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koudekerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koudekerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Koudekerke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Koudekerke vergeleken met de Veere en Nederland.

Huizenprijzen in Koudekerke Veere

Starterswoningen in Koudekerke Veere zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koudekerke Veere zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koudekerke Veere zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Koudekerke Veere? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Koudekerke Veere

Wil je een huis kopen in Koudekerke Veere? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koudekerke Veere . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koudekerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koudekerke.

Bekijk alle koopwoningen in Koudekerke Veere. Zoek je huurwoning in Koudekerke Veere? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Koudekerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koudekerke is 3.985 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.187 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Koudekerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koudekerke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Koudekerke

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Koudekerke? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Koudekerke

Koudekerke Dishoek Verspreide huizen recreatiegebied van Koudekerke Verspreide huizen buiten recreatiegebied Koudekerke