De Huizenmarkt in Vrouwenpolder (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vrouwenpolder

Woningmarkt Vrouwenpolder

Vrouwenpolder is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vrouwenpolder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 726.650 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 726.650
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Vrouwenpolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vrouwenpolder is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vrouwenpolder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vrouwenpolder.

Woningen recent verkocht in Vrouwenpolder

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vrouwenpolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vrouwenpolder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vrouwenpolder. Een eengezinswoning in Vrouwenpolder komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vrouwenpolder

In Vrouwenpolder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vrouwenpolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vrouwenpolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vrouwenpolder
Binnenring: Nederland

Vrouwenpolder waar ligt dat?

Woningen te koop Vrouwenpolder

Wil je een huis kopen in Vrouwenpolder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vrouwenpolder . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vrouwenpolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vrouwenpolder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vrouwenpolder. Zoek je huurwoning in Vrouwenpolder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vrouwenpolder

Starterswoningen in Vrouwenpolder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vrouwenpolder zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vrouwenpolder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vrouwenpolder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vrouwenpolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vrouwenpolder is 4.340 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.877 euro).

Leeftijden Vrouwenpolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vrouwenpolder vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vrouwenpolder

Vrouwenpolder bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.