De Huizenmarkt in Meliskerke (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meliskerke

Woningmarkt Meliskerke

Meliskerke is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meliskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 330.329 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 330.329
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Meliskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meliskerke is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meliskerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meliskerke.

Woningen recent verkocht in Meliskerke

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meliskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meliskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meliskerke. Een eengezinswoning in Meliskerke komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meliskerke

In Meliskerke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meliskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meliskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meliskerke
Binnenring: Nederland

Meliskerke waar ligt dat?

Woningen te koop Meliskerke

Wil je een huis kopen in Meliskerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meliskerke . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Meliskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meliskerke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meliskerke. Zoek je huurwoning in Meliskerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meliskerke

Starterswoningen in Meliskerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meliskerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meliskerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meliskerke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meliskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meliskerke is 3.027 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.677 euro).

Leeftijden Meliskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meliskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Meliskerke

Meliskerke bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.