Gapinge in de gemeente Veere

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Gapinge

Een eerste blik op Gapinge

Gapinge is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Gapinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 404.779 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 404.779
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Gapinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gapinge is 102 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gapinge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gapinge

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gapinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gapinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gapinge. Een eengezinswoning in Gapinge komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gapinge

In Gapinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Gapinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Gapinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gapinge
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Gapinge

Wil je een huis kopen in Gapinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gapinge. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gapinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gapinge.

Huizenprijzen in Gapinge

Starterswoningen in Gapinge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gapinge zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gapinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gapinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gapinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gapinge is 3.073 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Gapinge is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Gapinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gapinge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gapinge

Gapinge bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen