Huizenmarkt Meliskerke in Meliskerke (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meliskerke

Woningmarkt Meliskerke

Meliskerke is een wijk in de plaats Meliskerke binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 1.470 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meliskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 359.625 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 359.625
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Meliskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meliskerke is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meliskerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meliskerke.

Woningen recent verkocht in Meliskerke

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meliskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meliskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meliskerke. Een eengezinswoning in Meliskerke komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meliskerke

In Meliskerke wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meliskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meliskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meliskerke
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Meliskerke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Meliskerke vergeleken met de Veere en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Meliskerke waar ligt dat?

Woningen te koop Meliskerke

Wil je een huis kopen in Meliskerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meliskerke . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meliskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meliskerke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meliskerke. Zoek je huurwoning in Meliskerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meliskerke

Starterswoningen in Meliskerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meliskerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meliskerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meliskerke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meliskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meliskerke is 3.521 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.419 euro).

Leeftijden Meliskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meliskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Meliskerke

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Meliskerke? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Meliskerke

Meliskerke Verspreide huizen Meliskerke