De Huizenmarkt in Biggekerke (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Biggekerke

Woningmarkt Biggekerke

Biggekerke is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biggekerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 385.612 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 385.612
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Biggekerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biggekerke is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biggekerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Biggekerke.

Woningen recent verkocht in Biggekerke

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biggekerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biggekerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biggekerke. Een eengezinswoning in Biggekerke komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biggekerke

In Biggekerke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biggekerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biggekerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Biggekerke
Binnenring: Nederland

Biggekerke waar ligt dat?

Woningen te koop Biggekerke

Wil je een huis kopen in Biggekerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biggekerke . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biggekerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biggekerke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Biggekerke. Zoek je huurwoning in Biggekerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Biggekerke

Starterswoningen in Biggekerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Biggekerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biggekerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Biggekerke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Biggekerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biggekerke is 4.392 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.587 euro).

Leeftijden Biggekerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biggekerke vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Biggekerke

Biggekerke bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.