logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Biggekerke

Begrijp de huizenprijzen in Biggekerke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Biggekerke

Biggekerke is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 22.045 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biggekerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 456.232 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 456.232
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Biggekerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biggekerke is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biggekerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Biggekerke.

Woningen recent verkocht in Biggekerke

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biggekerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biggekerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biggekerke. Een eengezinswoning in Biggekerke komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biggekerke

In Biggekerke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biggekerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biggekerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Biggekerke

Starterswoningen in Biggekerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Biggekerke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biggekerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Biggekerke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Biggekerke

Wil je een huis kopen in Biggekerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biggekerke . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Biggekerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biggekerke.

Bekijk alle koopwoningen in Biggekerke. Zoek je huurwoning in Biggekerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Biggekerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biggekerke is 3.390 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.392 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Biggekerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biggekerke vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Biggekerke

Biggekerke bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.