De Huizenmarkt in Koudekerke (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Koudekerke

Woningmarkt Koudekerke

Koudekerke is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudekerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 691.710 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 691.710
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Koudekerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koudekerke is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koudekerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koudekerke.

Woningen recent verkocht in Koudekerke

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudekerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koudekerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koudekerke. Een eengezinswoning in Koudekerke komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koudekerke

In Koudekerke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koudekerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koudekerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koudekerke
Binnenring: Nederland

Koudekerke waar ligt dat?

Woningen te koop Koudekerke

Wil je een huis kopen in Koudekerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koudekerke . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koudekerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koudekerke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Koudekerke. Zoek je huurwoning in Koudekerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Koudekerke

Starterswoningen in Koudekerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koudekerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koudekerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koudekerke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koudekerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koudekerke is 3.381 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.298 euro).

Leeftijden Koudekerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koudekerke vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Koudekerke

Koudekerke bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.