logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Koudekerke

Begrijp de huizenprijzen in Koudekerke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Koudekerke

Koudekerke is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 22.045 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudekerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 604.430 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 604.430
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Koudekerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koudekerke is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koudekerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koudekerke.

Woningen recent verkocht in Koudekerke

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudekerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koudekerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koudekerke. Een eengezinswoning in Koudekerke komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koudekerke

In Koudekerke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koudekerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koudekerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Koudekerke

Starterswoningen in Koudekerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koudekerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koudekerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Koudekerke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Koudekerke

Wil je een huis kopen in Koudekerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koudekerke . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koudekerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koudekerke.

Bekijk alle koopwoningen in Koudekerke. Zoek je huurwoning in Koudekerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Koudekerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koudekerke is 3.857 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.143 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Koudekerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koudekerke vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Koudekerke

Koudekerke bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.