logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oostkapelle in Oostkapelle

Begrijp de huizenprijzen in Oostkapelle Veere met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oostkapelle Veere

Oostkapelle is een wijk in de plaats Oostkapelle binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 2.305 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostkapelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 693.065 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 693.065
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Oostkapelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostkapelle is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostkapelle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostkapelle.

Woningen recent verkocht in Oostkapelle

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostkapelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostkapelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostkapelle. Een eengezinswoning in Oostkapelle komt het meest (58%) voor. Daarna komt een bungalow met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostkapelle

In Oostkapelle wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostkapelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostkapelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oostkapelle

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oostkapelle vergeleken met de Veere en Nederland.

Huizenprijzen in Oostkapelle Veere

Starterswoningen in Oostkapelle Veere zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oostkapelle Veere zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostkapelle Veere zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oostkapelle Veere? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oostkapelle Veere

Wil je een huis kopen in Oostkapelle Veere? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostkapelle Veere . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostkapelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostkapelle.

Bekijk alle koopwoningen in Oostkapelle Veere. Zoek je huurwoning in Oostkapelle Veere? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oostkapelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostkapelle is 6.109 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.594 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oostkapelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostkapelle vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oostkapelle

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oostkapelle? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oostkapelle

Oostkapelle Randduin Duno Verspreide huizen in het Zuiden Verspreide huizen in het Noorden