Huizenmarkt Oostkapelle in Oostkapelle (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oostkapelle

Woningmarkt Oostkapelle

Oostkapelle is een wijk in de plaats Oostkapelle binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 2.285 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostkapelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 682.849 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 682.849
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Oostkapelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostkapelle is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostkapelle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostkapelle.

Woningen recent verkocht in Oostkapelle

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostkapelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostkapelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostkapelle. Een eengezinswoning in Oostkapelle komt het meest (57%) voor. Daarna komt een bungalow met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostkapelle

In Oostkapelle wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostkapelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostkapelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oostkapelle
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oostkapelle

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oostkapelle vergeleken met de Veere en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oostkapelle waar ligt dat?

Woningen te koop Oostkapelle

Wil je een huis kopen in Oostkapelle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostkapelle . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostkapelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostkapelle.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oostkapelle. Zoek je huurwoning in Oostkapelle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oostkapelle

Starterswoningen in Oostkapelle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostkapelle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostkapelle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oostkapelle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oostkapelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostkapelle is 5.510 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.584 euro).

Leeftijden Oostkapelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostkapelle vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oostkapelle

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oostkapelle? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oostkapelle

Oostkapelle Randduin Duno Verspreide huizen in het Zuiden Verspreide huizen in het Noorden