Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oostkapelle

Begrijp de huizenprijzen in Oostkapelle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oostkapelle

Oostkapelle is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostkapelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 664.822 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 664.822
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Oostkapelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostkapelle is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostkapelle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostkapelle.

Woningen recent verkocht in Oostkapelle

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostkapelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostkapelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostkapelle. Een eengezinswoning in Oostkapelle komt het meest (46%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostkapelle

In Oostkapelle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostkapelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostkapelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oostkapelle

Starterswoningen in Oostkapelle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostkapelle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostkapelle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oostkapelle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oostkapelle

Wil je een huis kopen in Oostkapelle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostkapelle . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostkapelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostkapelle.

Bekijk alle koopwoningen in Oostkapelle. Zoek je huurwoning in Oostkapelle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oostkapelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostkapelle is 5.355 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.588 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oostkapelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostkapelle vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oostkapelle

Oostkapelle bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.