Westkapelle in de gemeente Veere

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westkapelle

Een eerste blik op Westkapelle

Westkapelle is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Westkapelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 352.641 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 352.641
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Westkapelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westkapelle is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westkapelle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westkapelle.

Woningen recent verkocht in Westkapelle

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westkapelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westkapelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westkapelle. Een eengezinswoning in Westkapelle komt het meest (48%) voor. Daarna komt een galerijflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westkapelle

In Westkapelle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westkapelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westkapelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westkapelle
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Westkapelle

Wil je een huis kopen in Westkapelle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westkapelle. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westkapelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westkapelle.

Huizenprijzen in Westkapelle

Starterswoningen in Westkapelle zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Westkapelle zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westkapelle zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westkapelle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westkapelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westkapelle is 2.445 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Westkapelle is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Westkapelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westkapelle vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Westkapelle

Westkapelle bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen