De Huizenmarkt in Grijpskerke (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Grijpskerke

Woningmarkt Grijpskerke

Grijpskerke is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grijpskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 548.894 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 548.894
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Grijpskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grijpskerke is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grijpskerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grijpskerke.

Woningen recent verkocht in Grijpskerke

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grijpskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grijpskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grijpskerke. Een eengezinswoning in Grijpskerke komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grijpskerke

In Grijpskerke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grijpskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grijpskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grijpskerke
Binnenring: Nederland

Grijpskerke waar ligt dat?

Woningen te koop Grijpskerke

Wil je een huis kopen in Grijpskerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grijpskerke . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grijpskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grijpskerke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Grijpskerke. Zoek je huurwoning in Grijpskerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Grijpskerke

Starterswoningen in Grijpskerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grijpskerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grijpskerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grijpskerke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grijpskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grijpskerke is 4.227 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.346 euro).

Leeftijden Grijpskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grijpskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Grijpskerke

Grijpskerke bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.