logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Westkapelle in Westkapelle

Begrijp de huizenprijzen in Westkapelle Veere met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Westkapelle Veere

Westkapelle is een wijk in de plaats Westkapelle binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 2.630 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westkapelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 419.466 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 419.466
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Westkapelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westkapelle is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westkapelle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westkapelle.

Woningen recent verkocht in Westkapelle

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westkapelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westkapelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westkapelle. Een eengezinswoning in Westkapelle komt het meest (59%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westkapelle

In Westkapelle wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westkapelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westkapelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Westkapelle

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westkapelle vergeleken met de Veere en Nederland.

Huizenprijzen in Westkapelle Veere

Starterswoningen in Westkapelle Veere zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westkapelle Veere zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westkapelle Veere zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Westkapelle Veere? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Westkapelle Veere

Wil je een huis kopen in Westkapelle Veere? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westkapelle Veere . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westkapelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westkapelle.

Bekijk alle koopwoningen in Westkapelle Veere. Zoek je huurwoning in Westkapelle Veere? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Westkapelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westkapelle is 3.942 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.161 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Westkapelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westkapelle vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Westkapelle

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Westkapelle? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Westkapelle

Westkapelle Joossesweg Verspreide huizen Westkapelle