Huizenmarkt Westkapelle in Westkapelle (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Westkapelle

Woningmarkt Westkapelle

Westkapelle is een wijk in de plaats Westkapelle binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 2.600 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westkapelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 368.692 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 368.692
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Westkapelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westkapelle is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westkapelle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westkapelle.

Woningen recent verkocht in Westkapelle

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westkapelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westkapelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westkapelle. Een eengezinswoning in Westkapelle komt het meest (59%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westkapelle

In Westkapelle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westkapelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westkapelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westkapelle
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Westkapelle

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westkapelle vergeleken met de Veere en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Westkapelle waar ligt dat?

Woningen te koop Westkapelle

Wil je een huis kopen in Westkapelle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westkapelle . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westkapelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westkapelle.

Bekijk hier alle koopwoningen in Westkapelle. Zoek je huurwoning in Westkapelle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Westkapelle

Starterswoningen in Westkapelle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westkapelle zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westkapelle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westkapelle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westkapelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westkapelle is 3.201 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.405 euro).

Leeftijden Westkapelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westkapelle vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Westkapelle

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Westkapelle? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Westkapelle

Westkapelle Joossesweg Verspreide huizen Westkapelle