De Huizenmarkt in Domburg (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Domburg

Woningmarkt Domburg

Domburg is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Domburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 757.128 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 757.128
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Domburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Domburg is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Domburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Domburg.

Woningen recent verkocht in Domburg

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Domburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Domburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Domburg. Een eengezinswoning in Domburg komt het meest (57%) voor. Daarna komt een penthouse met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Domburg

In Domburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Domburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Domburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Domburg
Binnenring: Nederland

Domburg waar ligt dat?

Woningen te koop Domburg

Wil je een huis kopen in Domburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Domburg . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Domburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Domburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Domburg. Zoek je huurwoning in Domburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Domburg

Starterswoningen in Domburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Domburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Domburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Domburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Domburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Domburg is 4.516 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.263 euro).

Leeftijden Domburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Domburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Domburg

Domburg bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.