logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Domburg

Begrijp de huizenprijzen in Domburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Domburg

Domburg is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 22.045 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Domburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 849.577 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 849.577
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Domburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Domburg is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Domburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Domburg.

Woningen recent verkocht in Domburg

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Domburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Domburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Domburg. Een eengezinswoning in Domburg komt het meest (60%) voor. Daarna komt een penthouse met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Domburg

In Domburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Domburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Domburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Domburg

Starterswoningen in Domburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Domburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Domburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Domburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Domburg

Wil je een huis kopen in Domburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Domburg . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Domburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Domburg.

Bekijk alle koopwoningen in Domburg. Zoek je huurwoning in Domburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Domburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Domburg is 5.105 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.390 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Domburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Domburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Domburg

Domburg bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.