Huizenprijzen en de huizenmarkt in Aagtekerke

Begrijp de huizenprijzen in Aagtekerke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aagtekerke

Aagtekerke is een plaats in de gemeente Veere. Deze plaats telt volgens het CBS 21.845 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aagtekerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 550.302 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 550.302
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Aagtekerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aagtekerke is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aagtekerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aagtekerke.

Woningen recent verkocht in Aagtekerke

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aagtekerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aagtekerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aagtekerke. Een eengezinswoning in Aagtekerke komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aagtekerke

In Aagtekerke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aagtekerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aagtekerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Aagtekerke

Starterswoningen in Aagtekerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aagtekerke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aagtekerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aagtekerke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aagtekerke

Wil je een huis kopen in Aagtekerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aagtekerke . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aagtekerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aagtekerke.

Bekijk alle koopwoningen in Aagtekerke. Zoek je huurwoning in Aagtekerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aagtekerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aagtekerke is 2.878 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.849 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aagtekerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aagtekerke vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Aagtekerke

Aagtekerke bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.