Huizenmarkt Aagtekerke in Aagtekerke (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aagtekerke

Woningmarkt Aagtekerke

Aagtekerke is een wijk in de plaats Aagtekerke binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 1.530 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aagtekerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 544.538 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 544.538
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Aagtekerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aagtekerke is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aagtekerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aagtekerke.

Woningen recent verkocht in Aagtekerke

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aagtekerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aagtekerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aagtekerke. Een eengezinswoning in Aagtekerke komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aagtekerke

In Aagtekerke wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aagtekerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aagtekerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aagtekerke
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Aagtekerke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aagtekerke vergeleken met de Veere en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Aagtekerke waar ligt dat?

Woningen te koop Aagtekerke

Wil je een huis kopen in Aagtekerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aagtekerke . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aagtekerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aagtekerke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aagtekerke. Zoek je huurwoning in Aagtekerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aagtekerke

Starterswoningen in Aagtekerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aagtekerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aagtekerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aagtekerke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aagtekerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aagtekerke is 3.863 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.651 euro).

Leeftijden Aagtekerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aagtekerke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Aagtekerke

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Aagtekerke? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Aagtekerke

Aagtekerke Verspreide huizen Aagtekerke