Huizenmarkt Serooskerke in Serooskerke (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Serooskerke

Woningmarkt Serooskerke

Serooskerke is een wijk in de plaats Serooskerke binnen de gemeente Veere. Deze wijk telt volgens het CBS 1.810 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Serooskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 466.656 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 466.656
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Serooskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Serooskerke is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Serooskerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Serooskerke.

Woningen recent verkocht in Serooskerke

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Serooskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Serooskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Serooskerke. Een eengezinswoning in Serooskerke komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Serooskerke

In Serooskerke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Serooskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Serooskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Serooskerke
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Serooskerke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Serooskerke vergeleken met de Veere en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Serooskerke waar ligt dat?

Woningen te koop Serooskerke

Wil je een huis kopen in Serooskerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Serooskerke . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Serooskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Serooskerke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Serooskerke. Zoek je huurwoning in Serooskerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Serooskerke

Starterswoningen in Serooskerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Serooskerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Serooskerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Serooskerke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Serooskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Serooskerke is 3.906 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.089 euro).

Leeftijden Serooskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Serooskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Serooskerke

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Serooskerke? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Serooskerke

Serooskerke Verspreide huizen Serooskerke