Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoevenbraak in Schijndel

Begrijp de huizenprijzen in Hoevenbraak Meierijstad met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoevenbraak Meierijstad

Hoevenbraak is een buurt in de wijk Schijndel en plaats Schijndel binnen de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevenbraak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 471.571 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 471.571
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hoevenbraak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoevenbraak is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoevenbraak moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoevenbraak.

Woningen recent verkocht in Hoevenbraak

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevenbraak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoevenbraak.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoevenbraak. Een eengezinswoning in Hoevenbraak komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoevenbraak

In Hoevenbraak wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoevenbraak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoevenbraak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoevenbraak Meierijstad

Starterswoningen in Hoevenbraak Meierijstad zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoevenbraak Meierijstad zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoevenbraak Meierijstad zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoevenbraak Meierijstad? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoevenbraak Meierijstad

Wil je een huis kopen in Hoevenbraak Meierijstad? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoevenbraak Meierijstad . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoevenbraak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoevenbraak.

Bekijk alle koopwoningen in Hoevenbraak Meierijstad. Zoek je huurwoning in Hoevenbraak Meierijstad? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoevenbraak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoevenbraak is 4.186 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.236 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoevenbraak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoevenbraak vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoevenbraak

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoevenbraak. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Hoevenbraak

Hoevenbraak bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.