Hoevenbraak

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoevenbraak

Een eerste blik op Hoevenbraak

Hoevenbraak is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Hoevenbraak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 379.180 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 379.180
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hoevenbraak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoevenbraak is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoevenbraak moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoevenbraak.

Woningen recent verkocht in Hoevenbraak

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevenbraak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoevenbraak.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoevenbraak. Een eengezinswoning in Hoevenbraak komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoevenbraak

In Hoevenbraak wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoevenbraak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoevenbraak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoevenbraak
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hoevenbraak

Wil je een huis kopen in Hoevenbraak? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoevenbraak. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoevenbraak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoevenbraak.

Huizenprijzen in Hoevenbraak

Starterswoningen in Hoevenbraak zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoevenbraak zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoevenbraak zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoevenbraak? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoevenbraak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoevenbraak is 2.838 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.557 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Hoevenbraak is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Hoevenbraak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoevenbraak vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoevenbraak

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoevenbraak. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Hoevenbraak

Hoevenbraak bestaat uit 32 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen