Huizenprijzen en de huizenmarkt De Borne 2 in Schijndel

Begrijp de huizenprijzen in De Borne 2 Meierijstad met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Borne 2 Meierijstad

De Borne 2 is een buurt in de wijk Schijndel en plaats Schijndel binnen de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Borne 2. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 680.275 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 680.275
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Borne 2

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Borne 2 is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Borne 2 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Borne 2.

Woningen recent verkocht in De Borne 2

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Borne 2. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Borne 2.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Borne 2. Een eengezinswoning in De Borne 2 komt het meest (52%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Borne 2

In De Borne 2 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Borne 2

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Borne 2 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Borne 2 Meierijstad

Starterswoningen in De Borne 2 Meierijstad zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Borne 2 Meierijstad zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Borne 2 Meierijstad zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Borne 2 Meierijstad? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Borne 2 Meierijstad

Wil je een huis kopen in De Borne 2 Meierijstad? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Borne 2 Meierijstad . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Borne 2 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Borne 2.

Bekijk alle koopwoningen in De Borne 2 Meierijstad. Zoek je huurwoning in De Borne 2 Meierijstad? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Borne 2

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Borne 2 is 4.368 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.107 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Borne 2

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Borne 2 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Borne 2

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Borne 2. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van De Borne 2

De Borne 2 bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.