Boschweg Noordoost

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Boschweg Noordoost

Een eerste blik op Boschweg Noordoost

Boschweg Noordoost is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Boschweg Noordoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 427.604 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 427.604
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Boschweg Noordoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boschweg Noordoost is 35 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Boschweg Noordoost kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Boschweg Noordoost

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschweg Noordoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boschweg Noordoost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boschweg Noordoost. Een eengezinswoning in Boschweg Noordoost komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boschweg Noordoost

In Boschweg Noordoost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Boschweg Noordoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Boschweg Noordoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boschweg Noordoost
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Boschweg Noordoost

Wil je een huis kopen in Boschweg Noordoost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boschweg Noordoost. Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boschweg Noordoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boschweg Noordoost.

Huizenprijzen in Boschweg Noordoost

Starterswoningen in Boschweg Noordoost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boschweg Noordoost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boschweg Noordoost zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boschweg Noordoost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boschweg Noordoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boschweg Noordoost is 2.546 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.287 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Boschweg Noordoost is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Boschweg Noordoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boschweg Noordoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Boschweg Noordoost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Boschweg Noordoost. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Boschweg Noordoost

Boschweg Noordoost bestaat uit 40 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen