Grevekeur

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Grevekeur

Een eerste blik op Grevekeur

Grevekeur is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Grevekeur. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 274.415 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 274.415
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Grevekeur

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grevekeur is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grevekeur moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grevekeur.

Woningen recent verkocht in Grevekeur

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grevekeur. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grevekeur.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grevekeur. Een galerijflat in Grevekeur komt het meest (56%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grevekeur

In Grevekeur wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Grevekeur

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Grevekeur (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grevekeur
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Grevekeur

Wil je een huis kopen in Grevekeur? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grevekeur. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grevekeur alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grevekeur.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Grevekeur.

Huizenprijzen in Grevekeur

Starterswoningen in Grevekeur zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grevekeur zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grevekeur zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grevekeur? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grevekeur

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grevekeur is 2.471 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.306 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Grevekeur is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Grevekeur

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grevekeur vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Grevekeur

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Grevekeur. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Grevekeur

Grevekeur bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen