Huizenprijzen en de huizenmarkt Grevekeur in Schijndel

Begrijp de huizenprijzen in Grevekeur Meierijstad met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grevekeur Meierijstad

Grevekeur is een buurt in de wijk Schijndel en plaats Schijndel binnen de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grevekeur. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 386.657 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 386.657
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Grevekeur

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grevekeur is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grevekeur moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grevekeur.

Woningen recent verkocht in Grevekeur

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grevekeur. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grevekeur.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grevekeur. Een eengezinswoning in Grevekeur komt het meest (50%) voor. Daarna komt een galerijflat met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grevekeur

In Grevekeur wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grevekeur

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grevekeur (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Grevekeur Meierijstad

Starterswoningen in Grevekeur Meierijstad zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Grevekeur Meierijstad zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grevekeur Meierijstad zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grevekeur Meierijstad? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grevekeur Meierijstad

Wil je een huis kopen in Grevekeur Meierijstad? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grevekeur Meierijstad . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grevekeur alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grevekeur.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Grevekeur Meierijstad.

Bekijk alle koopwoningen in Grevekeur Meierijstad. Zoek je huurwoning in Grevekeur Meierijstad? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grevekeur

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grevekeur is 3.499 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.555 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grevekeur

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grevekeur vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Grevekeur

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Grevekeur. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Grevekeur

Grevekeur bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.