De Borne 1

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Borne 1

Een eerste blik op De Borne 1

De Borne 1 is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Borne 1. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 506.347 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 506.347
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Borne 1

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Borne 1 is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Borne 1 kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Borne 1

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Borne 1. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Borne 1.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Borne 1. Een eengezinswoning in De Borne 1 komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Borne 1

In De Borne 1 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Borne 1

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Borne 1 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Borne 1
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Borne 1

Wil je een huis kopen in De Borne 1? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Borne 1 . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Borne 1 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Borne 1.

Zoek je huurwoning in De Borne 1? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in De Borne 1.

Huizenprijzen in De Borne 1

Starterswoningen in De Borne 1 zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Borne 1 zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Borne 1 zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Borne 1? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Borne 1

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Borne 1 is 2.831 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.752 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Borne 1 is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Borne 1

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Borne 1 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Borne 1

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Borne 1. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van De Borne 1

De Borne 1 bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen