Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schijndel

Begrijp de huizenprijzen in Schijndel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schijndel

Schijndel is een plaats in de gemeente Meierijstad. Deze plaats telt volgens het CBS 56.380 inwoners. Momenteel staan er 46 woningen te koop en zijn er recent 90 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schijndel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 571.469 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 46
Woningen recent verkocht 90
Gemiddelde vraagprijs € 571.469
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Schijndel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schijndel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schijndel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schijndel.

Woningen recent verkocht in Schijndel

Er zijn recent 90 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schijndel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schijndel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schijndel. Een eengezinswoning in Schijndel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schijndel

In Schijndel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schijndel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schijndel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schijndel

Starterswoningen in Schijndel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schijndel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schijndel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schijndel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schijndel

Wil je een huis kopen in Schijndel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schijndel . Er staan momenteel 46 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schijndel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schijndel.

Bekijk alle koopwoningen in Schijndel. Zoek je huurwoning in Schijndel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schijndel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schijndel is 3.865 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.488 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schijndel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schijndel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schijndel

Schijndel bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.