Hopstraat

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hopstraat

Een eerste blik op Hopstraat

Hopstraat is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Hopstraat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 454.424 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 454.424
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hopstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hopstraat is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Hopstraat kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hopstraat

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hopstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hopstraat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hopstraat. Een eengezinswoning in Hopstraat komt het meest (56%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hopstraat

In Hopstraat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hopstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hopstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hopstraat
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hopstraat

Wil je een huis kopen in Hopstraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hopstraat. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hopstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hopstraat.

Huizenprijzen in Hopstraat

Starterswoningen in Hopstraat zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hopstraat zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hopstraat zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hopstraat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hopstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hopstraat is 3.139 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Hopstraat is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Hopstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hopstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hopstraat

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hopstraat. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Hopstraat

Hopstraat bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen