Huizenprijzen en de huizenmarkt Boschweg Zuidwest in Schijndel

Begrijp de huizenprijzen in Boschweg Zuidwest Meierijstad met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boschweg Zuidwest Meierijstad

Boschweg Zuidwest is een buurt in de wijk Schijndel en plaats Schijndel binnen de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschweg Zuidwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 616.061 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 616.061
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Boschweg Zuidwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boschweg Zuidwest is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boschweg Zuidwest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boschweg Zuidwest.

Woningen recent verkocht in Boschweg Zuidwest

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschweg Zuidwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boschweg Zuidwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boschweg Zuidwest. Een eengezinswoning in Boschweg Zuidwest komt het meest (91%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boschweg Zuidwest

In Boschweg Zuidwest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boschweg Zuidwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boschweg Zuidwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boschweg Zuidwest Meierijstad

Starterswoningen in Boschweg Zuidwest Meierijstad zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boschweg Zuidwest Meierijstad zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boschweg Zuidwest Meierijstad zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boschweg Zuidwest Meierijstad? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boschweg Zuidwest Meierijstad

Wil je een huis kopen in Boschweg Zuidwest Meierijstad? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boschweg Zuidwest Meierijstad . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boschweg Zuidwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boschweg Zuidwest.

Bekijk alle koopwoningen in Boschweg Zuidwest Meierijstad. Zoek je huurwoning in Boschweg Zuidwest Meierijstad? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boschweg Zuidwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boschweg Zuidwest is 3.758 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.853 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boschweg Zuidwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boschweg Zuidwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Boschweg Zuidwest

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Boschweg Zuidwest. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Boschweg Zuidwest

Boschweg Zuidwest bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.