Buitengebied Rooiseheide

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Rooiseheide

Een eerste blik op Buitengebied Rooiseheide

Buitengebied Rooiseheide is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Buitengebied Rooiseheide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 309.221 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 309.221
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Rooiseheide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Rooiseheide is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Rooiseheide moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Rooiseheide.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Rooiseheide

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Rooiseheide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Rooiseheide.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Rooiseheide. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Rooiseheide. Een eengezinswoning in Buitengebied Rooiseheide komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Rooiseheide

In Buitengebied Rooiseheide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Rooiseheide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Rooiseheide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Rooiseheide
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied Rooiseheide

Wil je een huis kopen in Buitengebied Rooiseheide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Rooiseheide . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Rooiseheide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Rooiseheide.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Rooiseheide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Rooiseheide.

Huizenprijzen in Buitengebied Rooiseheide

Starterswoningen in Buitengebied Rooiseheide zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Rooiseheide zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Rooiseheide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Rooiseheide? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Rooiseheide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Rooiseheide is 2.995 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Buitengebied Rooiseheide is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Buitengebied Rooiseheide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Rooiseheide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Rooiseheide

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Rooiseheide. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Buitengebied Rooiseheide

Buitengebied Rooiseheide bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen