Huizenprijzen en de huizenmarkt Molendijk in Schijndel

Begrijp de huizenprijzen in Molendijk Meierijstad met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Molendijk Meierijstad

Molendijk is een buurt in de wijk Schijndel en plaats Schijndel binnen de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molendijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 578.767 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 578.767
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Molendijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molendijk is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molendijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Molendijk.

Woningen recent verkocht in Molendijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molendijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molendijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Molendijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molendijk. Een eengezinswoning in Molendijk komt het meest (57%) voor. Daarna komt een bungalow met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molendijk

In Molendijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Molendijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Molendijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Molendijk Meierijstad

Starterswoningen in Molendijk Meierijstad zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Molendijk Meierijstad zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molendijk Meierijstad zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Molendijk Meierijstad? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Molendijk Meierijstad

Wil je een huis kopen in Molendijk Meierijstad? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molendijk Meierijstad . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molendijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molendijk.

Bekijk alle koopwoningen in Molendijk Meierijstad. Zoek je huurwoning in Molendijk Meierijstad? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Molendijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molendijk is 4.060 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.713 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Molendijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molendijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Molendijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Molendijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Molendijk

Molendijk bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.