Molendijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Molendijk

Een eerste blik op Molendijk

Molendijk is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Molendijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 554.843 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 554.843
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Molendijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molendijk is 103 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molendijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Molendijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molendijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molendijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Molendijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molendijk. Een eengezinswoning in Molendijk komt het meest (50%) voor. Daarna komt een villa met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molendijk

In Molendijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Molendijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Molendijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Molendijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Molendijk

Wil je een huis kopen in Molendijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molendijk. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molendijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molendijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Molendijk.

Huizenprijzen in Molendijk

Starterswoningen in Molendijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Molendijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molendijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Molendijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Molendijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molendijk is 3.589 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.105 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Molendijk is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Molendijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molendijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Molendijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Molendijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Molendijk

Molendijk bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen