Huizenprijzen en de huizenmarkt Schijndel Centrum 2 in Schijndel

Begrijp de huizenprijzen in Schijndel Centrum 2 Meierijstad met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schijndel Centrum 2 Meierijstad

Schijndel Centrum 2 is een buurt in de wijk Schijndel en plaats Schijndel binnen de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schijndel Centrum 2. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 569.258 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 569.258
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schijndel Centrum 2

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schijndel Centrum 2 is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schijndel Centrum 2 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schijndel Centrum 2.

Woningen recent verkocht in Schijndel Centrum 2

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schijndel Centrum 2. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schijndel Centrum 2.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schijndel Centrum 2. Een penthouse in Schijndel Centrum 2 komt het meest (32%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schijndel Centrum 2

In Schijndel Centrum 2 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schijndel Centrum 2

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schijndel Centrum 2 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schijndel Centrum 2 Meierijstad

Starterswoningen in Schijndel Centrum 2 Meierijstad zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schijndel Centrum 2 Meierijstad zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schijndel Centrum 2 Meierijstad zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schijndel Centrum 2 Meierijstad? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schijndel Centrum 2 Meierijstad

Wil je een huis kopen in Schijndel Centrum 2 Meierijstad? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schijndel Centrum 2 Meierijstad . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schijndel Centrum 2 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schijndel Centrum 2.

Bekijk alle koopwoningen in Schijndel Centrum 2 Meierijstad. Zoek je huurwoning in Schijndel Centrum 2 Meierijstad? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schijndel Centrum 2

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schijndel Centrum 2 is 4.283 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.895 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schijndel Centrum 2

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schijndel Centrum 2 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schijndel Centrum 2

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schijndel Centrum 2. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Schijndel Centrum 2

Schijndel Centrum 2 bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.