Schijndel Centrum 4

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schijndel Centrum 4

Een eerste blik op Schijndel Centrum 4

Schijndel Centrum 4 is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Schijndel Centrum 4. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 784.269 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 784.269
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schijndel Centrum 4

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schijndel Centrum 4 is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schijndel Centrum 4 kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schijndel Centrum 4

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schijndel Centrum 4. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schijndel Centrum 4.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schijndel Centrum 4. Een maisonnette in Schijndel Centrum 4 komt het meest (27%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schijndel Centrum 4

In Schijndel Centrum 4 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schijndel Centrum 4

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schijndel Centrum 4 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schijndel Centrum 4
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Schijndel Centrum 4

Wil je een huis kopen in Schijndel Centrum 4? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schijndel Centrum 4. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schijndel Centrum 4 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schijndel Centrum 4.

Huizenprijzen in Schijndel Centrum 4

Starterswoningen in Schijndel Centrum 4 zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schijndel Centrum 4 zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schijndel Centrum 4 zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schijndel Centrum 4? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schijndel Centrum 4

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schijndel Centrum 4 is 2.994 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.713 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Schijndel Centrum 4 is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Schijndel Centrum 4

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schijndel Centrum 4 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schijndel Centrum 4

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schijndel Centrum 4. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Schijndel Centrum 4

Schijndel Centrum 4 bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen