Buitengebied Broekkant

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Broekkant

Een eerste blik op Buitengebied Broekkant

Buitengebied Broekkant is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Buitengebied Broekkant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 646.766 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 646.766
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Broekkant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Broekkant is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Broekkant kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Broekkant

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Broekkant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Broekkant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Broekkant. Een woonboerderij in Buitengebied Broekkant komt het meest (55%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Broekkant

In Buitengebied Broekkant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Broekkant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Broekkant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Broekkant
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied Broekkant

Wil je een huis kopen in Buitengebied Broekkant? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Broekkant. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Broekkant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Broekkant.

Huizenprijzen in Buitengebied Broekkant

Starterswoningen in Buitengebied Broekkant zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Broekkant zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Broekkant zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Broekkant? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Broekkant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Broekkant is 3.732 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.152 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Buitengebied Broekkant is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Buitengebied Broekkant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Broekkant vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Broekkant

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Broekkant. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Buitengebied Broekkant

Buitengebied Broekkant bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen