Buitengebied Steeg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Steeg

Een eerste blik op Buitengebied Steeg

Buitengebied Steeg is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Buitengebied Steeg.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Steeg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Steeg is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Steeg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Steeg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Steeg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Steeg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Steeg. Een woonboerderij in Buitengebied Steeg komt het meest (67%) voor. Daarna komt een villa met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Steeg

In Buitengebied Steeg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Steeg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Steeg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Steeg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied Steeg

Wil je een huis kopen in Buitengebied Steeg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Steeg. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Steeg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Steeg.

Huizenprijzen in Buitengebied Steeg

Starterswoningen in Buitengebied Steeg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Steeg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Steeg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Steeg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Steeg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Steeg is nog onbekend.

Leeftijden Buitengebied Steeg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Steeg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Steeg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Steeg. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Buitengebied Steeg

Buitengebied Steeg bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen