Rooiseheide

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rooiseheide

Een eerste blik op Rooiseheide

Rooiseheide is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Rooiseheide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 625.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 625.000
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Rooiseheide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rooiseheide is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Rooiseheide

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rooiseheide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rooiseheide.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rooiseheide. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rooiseheide. Een eengezinswoning in Rooiseheide komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Rooiseheide

In Rooiseheide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rooiseheide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rooiseheide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rooiseheide
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rooiseheide

Wil je een huis kopen in Rooiseheide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rooiseheide. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rooiseheide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rooiseheide.

Huizenprijzen in Rooiseheide

Starterswoningen in Rooiseheide zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rooiseheide zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rooiseheide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rooiseheide? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rooiseheide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rooiseheide is 4.264 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Rooiseheide is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Rooiseheide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rooiseheide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rooiseheide

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rooiseheide. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Rooiseheide

Rooiseheide bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen