Duin 2

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Duin 2

Een eerste blik op Duin 2

Duin 2 is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Duin 2.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Duin 2

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duin 2 is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Duin 2

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duin 2. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duin 2.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Duin 2. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duin 2. Een eengezinswoning in Duin 2 komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Duin 2

In Duin 2 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Duin 2

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Duin 2 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Duin 2
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Duin 2

Wil je een huis kopen in Duin 2? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Duin 2. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duin 2 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duin 2.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Duin 2.

Huizenprijzen in Duin 2

Starterswoningen in Duin 2 zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Duin 2 zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Duin 2 zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Duin 2? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Duin 2

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duin 2 is nog onbekend.

Leeftijden Duin 2

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duin 2 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Duin 2

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Duin 2. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Duin 2

Duin 2 bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen