Buitengebied Vlagheide

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Vlagheide

Een eerste blik op Buitengebied Vlagheide

Buitengebied Vlagheide is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Buitengebied Vlagheide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 464.787 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 464.787
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Vlagheide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Vlagheide is 92 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Vlagheide kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Vlagheide

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Vlagheide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Vlagheide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Vlagheide. Een eengezinswoning in Buitengebied Vlagheide komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Vlagheide

In Buitengebied Vlagheide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Vlagheide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Vlagheide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Vlagheide
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied Vlagheide

Wil je een huis kopen in Buitengebied Vlagheide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Vlagheide . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Vlagheide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Vlagheide.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Vlagheide.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Vlagheide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Vlagheide.

Huizenprijzen in Buitengebied Vlagheide

Starterswoningen in Buitengebied Vlagheide zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Vlagheide zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Vlagheide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Vlagheide? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Vlagheide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Vlagheide is 2.585 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Buitengebied Vlagheide is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Buitengebied Vlagheide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Vlagheide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Vlagheide

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Vlagheide. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Buitengebied Vlagheide

Buitengebied Vlagheide bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen