De Beemd 3

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Beemd 3

Een eerste blik op De Beemd 3

De Beemd 3 is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in De Beemd 3. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 469.717 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 469.717
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Beemd 3

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Beemd 3 is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Beemd 3 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Beemd 3.

Woningen recent verkocht in De Beemd 3

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Beemd 3. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Beemd 3.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Beemd 3. Een eengezinswoning in De Beemd 3 komt het meest (94%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Beemd 3

In De Beemd 3 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Beemd 3

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Beemd 3 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Beemd 3
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Beemd 3

Wil je een huis kopen in De Beemd 3? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Beemd 3. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Beemd 3 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Beemd 3.

Huizenprijzen in De Beemd 3

Starterswoningen in De Beemd 3 zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Beemd 3 zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Beemd 3 zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Beemd 3? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Beemd 3

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Beemd 3 is 3.035 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.033 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Beemd 3 is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Beemd 3

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Beemd 3 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Beemd 3

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Beemd 3. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Meierijstad.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van De Beemd 3

De Beemd 3 bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen