logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Leudal

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Leudal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Leudal

Leudal is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 36.141 inwoners. Momenteel staan er 60 woningen te koop en zijn er recent 123 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leudal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 278.730.

Woningen te koop 60
Woningen recent verkocht 123
Gemiddelde vraagprijs € 448.280
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 278.730
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Leudal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leudal is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leudal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leudal.

Woningen recent verkocht in Leudal

Er zijn recent 123 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leudal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leudal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leudal. Een eengezinswoning in Leudal komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leudal

In Leudal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leudal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leudal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Leudal

Starterswoningen in gemeente Leudal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Leudal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Leudal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Leudal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Leudal

Wil je een huis kopen in gemeente Leudal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Leudal . Er staan momenteel 60 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leudal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leudal.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Leudal. Zoek je huurwoning in gemeente Leudal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leudal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leudal is 2.781 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.677 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leudal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leudal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Leudal

De gemeente Leudal telt 16 plaatsen.

Baexem Buggenum Ell Grathem Haelen Haler Heibloem Heythuysen Horn Hunsel Ittervoort Kelpen-Oler Neer Neeritter Nunhem Roggel

Wijken van Leudal

Leudal bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.