De Huizenmarkt gemeente Leudal (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leudal

Woningmarkt Leudal

Leudal is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 117 woningen te koop en zijn er recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leudal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 117
Woningen recent verkocht 118
Gemiddelde vraagprijs € 442.212
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Leudal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leudal is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leudal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leudal.

Woningen recent verkocht in Leudal

Er zijn recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leudal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leudal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leudal. Een eengezinswoning in Leudal komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leudal

In Leudal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leudal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leudal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leudal
Binnenring: Nederland

Leudal waar ligt dat?

Woningen te koop Leudal

Wil je een huis kopen in Leudal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leudal . Er staan momenteel 117 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leudal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leudal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leudal. Zoek je huurwoning in Leudal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leudal

Starterswoningen in Leudal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leudal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leudal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leudal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leudal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leudal is 2.548 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.479 euro).

Leeftijden Leudal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leudal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Leudal

De gemeente Leudal telt 16 plaatsen.

Baexem Buggenum Ell Grathem Haelen Haler Heibloem Heythuysen Horn Hunsel Ittervoort Kelpen-Oler Neer Neeritter Nunhem Roggel

Alle wijken van Leudal

Leudal bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.