Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heibloem

Begrijp de huizenprijzen in Heibloem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heibloem

Heibloem is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heibloem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 455.202 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 455.202
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Heibloem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heibloem is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heibloem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heibloem

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heibloem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heibloem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heibloem. Een eengezinswoning in Heibloem komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heibloem

In Heibloem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heibloem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heibloem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heibloem

Starterswoningen in Heibloem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heibloem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heibloem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heibloem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heibloem

Wil je een huis kopen in Heibloem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heibloem . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heibloem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heibloem.

Bekijk alle koopwoningen in Heibloem. Zoek je huurwoning in Heibloem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heibloem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heibloem is 2.772 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.284 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heibloem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heibloem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heibloem

Heibloem bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.