Huizenmarkt Heythuysen in Heythuysen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heythuysen

Woningmarkt Heythuysen

Heythuysen is een wijk in de plaats Heythuysen binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 6.480 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heythuysen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 458.669 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 458.669
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Heythuysen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heythuysen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heythuysen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heythuysen.

Woningen recent verkocht in Heythuysen

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heythuysen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heythuysen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heythuysen. Een eengezinswoning in Heythuysen komt het meest (56%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heythuysen

In Heythuysen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heythuysen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heythuysen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heythuysen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heythuysen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heythuysen vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Heythuysen waar ligt dat?

Woningen te koop Heythuysen

Wil je een huis kopen in Heythuysen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heythuysen . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heythuysen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heythuysen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heythuysen. Zoek je huurwoning in Heythuysen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heythuysen

Starterswoningen in Heythuysen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heythuysen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heythuysen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heythuysen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heythuysen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heythuysen is 2.802 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.614 euro).

Leeftijden Heythuysen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heythuysen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heythuysen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heythuysen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heythuysen

Kern Heythuysen Verspreide huizen Heythuysen