Huizenmarkt Neer in Neer (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Neer

Woningmarkt Neer

Neer is een wijk in de plaats Neer binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 3.360 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 493.617 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 493.617
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Neer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neer is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neer.

Woningen recent verkocht in Neer

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neer. Een eengezinswoning in Neer komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neer

In Neer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Neer
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Neer

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Neer vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Neer waar ligt dat?

Woningen te koop Neer

Wil je een huis kopen in Neer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neer . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Neer. Zoek je huurwoning in Neer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Neer

Starterswoningen in Neer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Neer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Neer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neer is 2.246 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.178 euro).

Leeftijden Neer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Neer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Neer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Neer

Kern Neer Verspreide huizen Neer