logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Neer in Neer

Begrijp de huizenprijzen in Neer Leudal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Neer Leudal

Neer is een wijk in de plaats Neer binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 3.350 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 476.981 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 476.981
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Neer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neer is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neer.

Woningen recent verkocht in Neer

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neer. Een eengezinswoning in Neer komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neer

In Neer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Neer

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Neer vergeleken met de Leudal en Nederland.

Huizenprijzen in Neer Leudal

Starterswoningen in Neer Leudal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neer Leudal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neer Leudal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Neer Leudal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Neer Leudal

Wil je een huis kopen in Neer Leudal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neer Leudal . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neer.

Bekijk alle koopwoningen in Neer Leudal. Zoek je huurwoning in Neer Leudal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Neer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neer is 2.893 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.262 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Neer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Neer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Neer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Neer

Kern Neer Verspreide huizen Neer