logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ell

Begrijp de huizenprijzen in Ell met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ell

Ell is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 36.141 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ell. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 546.582 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 546.582
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ell

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ell is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ell moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ell.

Woningen recent verkocht in Ell

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ell. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ell.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ell. Een eengezinswoning in Ell komt het meest (67%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ell

In Ell wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ell

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ell (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ell

Starterswoningen in Ell zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ell zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ell zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ell? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ell

Wil je een huis kopen in Ell? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ell . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ell alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ell.

Bekijk alle koopwoningen in Ell. Zoek je huurwoning in Ell? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ell

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ell is 2.052 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.538 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ell

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ell vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ell

Ell bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.