De Huizenmarkt in Ell (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ell

Woningmarkt Ell

Ell is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ell. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 421.970 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 421.970
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ell

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ell is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ell moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ell.

Woningen recent verkocht in Ell

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ell. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ell.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ell. Een eengezinswoning in Ell komt het meest (67%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ell

In Ell wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ell

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ell (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ell
Binnenring: Nederland

Ell waar ligt dat?

Woningen te koop Ell

Wil je een huis kopen in Ell? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ell . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ell alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ell.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ell. Zoek je huurwoning in Ell? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ell

Starterswoningen in Ell zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ell zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ell zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ell? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ell

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ell is 2.538 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.655 euro).

Leeftijden Ell

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ell vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ell

Ell bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.