logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nunhem

Begrijp de huizenprijzen in Nunhem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nunhem

Nunhem is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 36.141 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nunhem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 418.323 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 418.323
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Nunhem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nunhem is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nunhem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nunhem.

Woningen recent verkocht in Nunhem

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nunhem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nunhem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nunhem. Een eengezinswoning in Nunhem komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nunhem

In Nunhem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nunhem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nunhem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nunhem

Starterswoningen in Nunhem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nunhem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nunhem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nunhem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nunhem

Wil je een huis kopen in Nunhem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nunhem . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nunhem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nunhem.

Bekijk alle koopwoningen in Nunhem. Zoek je huurwoning in Nunhem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nunhem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nunhem is 2.407 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.126 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nunhem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nunhem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nunhem

Nunhem bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.