De Huizenmarkt in Nunhem (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nunhem

Woningmarkt Nunhem

Nunhem is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nunhem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 407.383 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 407.383
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nunhem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nunhem is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nunhem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nunhem.

Woningen recent verkocht in Nunhem

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nunhem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nunhem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nunhem. Een eengezinswoning in Nunhem komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nunhem

In Nunhem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nunhem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nunhem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nunhem
Binnenring: Nederland

Nunhem waar ligt dat?

Woningen te koop Nunhem

Wil je een huis kopen in Nunhem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nunhem . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nunhem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nunhem.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nunhem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nunhem. Zoek je huurwoning in Nunhem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nunhem

Starterswoningen in Nunhem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nunhem zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nunhem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nunhem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nunhem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nunhem is 2.731 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.046 euro).

Leeftijden Nunhem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nunhem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nunhem

Nunhem bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.